Köpvillkor

 

För att handla på KMXKARTS.SE måste köparen ha fyllt 18 år. Köparen måste också ha en giltig adress som finns i Sverige. Vid en utlandsadress kontaktar vi Dig direkt. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller ha betalningsanmärkningar.
Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel och ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. Kontakta KMX Karts Sweden på info@kmxkarts.se för det senaste uppgifterna.

 

1. Leveranstid 
Leveransen skickas normalt sett inom 7 dagar från det att vi mottagit din beställning. Hur lång tid det dröjer tills du får beställningen kan variera. Självklart vill vi för kundens bästa leverera så snabbt och smidigt som möjligt. Vid förseningar, eller om varan t.ex. inte finns i lagret, meddelar vi dig sålart så snabbt som möjligt!

 

2. Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar PayPal en automatisk bekräftelse på att vi mottagit din order.

3. Betalning
BETAL/KREDITKORT
Betalning med VISA eller Mastercard. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

 

4. Transport
Om varan under transport har blivit skadad, eller om någonting saknas, ombedes du snarast kontakta kundservice på info@kmxkarts.se .
Löser du inte ut ditt paket debiteras du 495 kr för tillkomna omkostnader.

 

5. Tvist
Vid eventuell tvist kommer kmxkarts.se att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

6. Garanti
Alla våra modeller har 1 års garanti, från och med köpdadatum. Garantin gäller endast vid material/konstruktions-fel. Maila vår kundtjänst för mer info: info@kmxkarts.se

 

ÖVRIG INFORMATION
Alla cyklar säljs till 70% monterade och levereras i kartong. Detta innebär att du själv får montera fram och bakhjul, styrning, sits, växlar samt pedaler.

 

ÅNGERRÄTT
När du köper en vara eller en tjänst på distans eller vid hemförsäljning har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar, när du handlar inom Sverige. Du har alltså rätt att öppna förpackningen om det behövs för att försiktigt prova och undersöka produkten. För att utnyttja ångerrätten ska produkten vara komplett samt i väsentligt oförändrat skick. Varan ska skickas tillbaka till oss i originalförpackning samt ytteremballage för skydd i transporten.

 

KMX Karts Sweden